Delft

Online bestellen bij Koffie & Zo

Naast de heerlijke koffie bij ons open raam, gaat Koffie & Zo nu ook een lunch of picknick to-go aanbieden! Heb je onze lekkere lunch gemist of is het echt weer voor een picknick? Stel je pakketje samen en wij maken het voor je klaar! 


Klik op het knopje hieronder om direct te beginnen!

Bij de leukste koffiezaak/cadeauwinkel in Delft word je altijd geholpen met een glimlach! 

Op de hoek van de Peperstraat en de Koornmarkt, tegenover de rondvaartboot, is Koffie & Zo sinds 5 mei 2015 een begrip. Naast (h)eerlijke koffie van Single Estate hebben wij een ruime keuze aan zelfgemaakte lekkernijen, maar ook verzorgen we een heerlijke lunch of high tea. Ben je op zoek naar een leuk cadeau of hebbedingetje? Wij bieden een wisselend assortiment van vintage meubels, koffie accessoires, originele kado´s en items met een verhaal. 

 

We hopen je snel te ontmoeten bij Koffie  & Zo!

ONS VERHAAL

In 2015 hebben Dennis en Katja Koffie & Zo gestart en bijna 5 jaar hebben zij met veel plezier koffie voor jullie gemaakt. In 2019 zijn ze op pad gegaan naar nieuwe avonturen en heeft Chris, samen met zijn partner Kevin, Koffie & Zo overgenomen. 

Chris heeft ruim 10 jaar in de koffiewereld gezeten en heeft zijn Barista Training gedaan in Holland, Michigan (VS). Daarna opende hij Café Oranje in Hamilton, Canada en in 2016 zijn Chris en Kevin naar Nederland gekomen. Ze zijn allebei grote liefhebbers van koffie en verwelkomen jullie graag aan de Peperstraat.

Foto: Marianne Q Fotografie

 
 

GALERIJ

CONTACT

 
ONS ADRES

Peperstraat 17
2611CH Delft

SAY HELLO

Telefoon: +31(0) 15-3649339

E-mail:  info@koffieenzodelft.nl

OPENINGSTIJDEN

Ma - Vr: 09:00 - 17:00
​​Zaterdag: 10:00 - 17:00

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon